Workshops

KNSM laan 610
1019 LP Amsterdam
M 06 55 871 974
info@wildervanckinkunst.nl

Op verzoek geven we workshops in het atelier of op locatie. Een weekend lang, of een dag(deel) verdiepen we ons in een bijzonder thema.

Familie en vriendenworkshops

Of het voor een feestje is of gewoon een lekker dagje uit, alles kan aanleiding zijn om met vrienden of familie aan een workshop mee te doen. We organiseren creatieve ouder en kindworkshops, vriendinnen en vriendenfeestjes en wandel- en fietstochten. Je hoeft er geen teken- of schilderervaring voor te hebben, iedereen kan meedoen!

Bedrijfsworkshops

Voor bedrijven verzorgen we creatieve workshops op maat. Om onderlinge contacten te stimuleren, samen te werken, kunstwerken te maken, nieuwe ideeën op te doen of gewoon plezier te hebben met elkaar. We organiseren deze succesvolle en bindende activiteiten voor uw medewerkers of klanten, maar ook voor hun kinderen. Daarnaast verzorgen we bijzondere workshops bij trainingen. De uitvoering is in handen van professionele beeldend kunstenaars. We geven de workshops op een door u gewenste locatie. Op onze fotopagina krijgt u een indruk van de workshops. Heeft u vragen? Neem contact met ons op, we informeren u graag over de mogelijkheden.